Thailandreis 2010 Willem & Annick

Hier vind je onze dagelijkse avonturen in Thailand. Aangezien het de eerste keer is dat we Thailand bezoeken, volgen we een vrij klassieke route. Deze reis werd door onszelf uitgewerkt zonder tussenkomst van een touroperator! Veel leesgenot en laat gerust een commentaar na.

maandag 26 juli 2010

Aangekomen in Bangkok

Een geluk dat je soms goede buren hebt. Herman & Claudine brachten ons naar het station en vandaar ging het dan richting Zaventem. Eerst een korte vlucht naar Kopenhagen waar ik de duurste pils dronk die ik ooit gedronken hebt: 8 euro. Vanuit Kopenhagen stond ons een vlucht van 10 uur te wachten richting Bangkok. Al bij al viel dit goed mee en kijk nu zijn we hier al. SAS-airlines, het mag gezegd, leveren kwaliteit.
Uiteindelijk na zo'n lange dag ben je wel suf gevlogen en daarbij nog het uurverschil maakt van u een kleine zombie.
Ons hotel mag er zijn. Middenin de levendige buurt van Kao San Road. Na een korte siesta hebben we direct de buurt geïnspecteerd en de eerste goedkope maar overheerlijke maaltijd naar binnen gewerkt met natuurlijk weer (weliswaar een goedkoper) een biertje. De maaltijd bestond uit springrolls, noodles en jumbo prawns. Het heeft hier zeker wel iets. Overal eetstandjes, kleine shopjes die u de grootste brol zouden doen kopen (wat we (Annick) dan natuurlijk ook doen) en terrasjes bij de vleet. Maar vandaag houden we het nog rustig wegens te moe. Morgen gaan we op verkenning en bezoeken we Wat Pra Kheo, Wat Pho & Wat Arun en gaan we weer uitgebreid genieten van de culinaire standjes overal in de stad.
Voila, dat was het voor vandaag! Slaapwel!

1 opmerking:

  1. Dat ziet er daar niet slecht uit! Hopelijk verteren jullie de lange reis vlug want ik denk dat dit toch niet te onderschatten is. Alé nog een welverdiende nachtrust en tot horens!!

    BeantwoordenVerwijderen